Skip to content

NYESTE EPISODE

Flyreiser, Businessclass og sesongavslutning

I andre sesongs siste episode får vi besøk av Jason Eckhoff, daglig leder i Businessclass.com. Med seg i studio har han produktsjef, Henrik Hanevold. Tidligere i år satt Businessclass.com norgesrekord i folkefinansiering av aksjer på folkeinvest.no og det må jo markeres behørig. Mest av alt er de på besøk for å snakke om deres satsning hvor de gjør flyreiser på businessklasse lettere tilgjengelig for alle!

NYESTE EPISODE

Flyreiser, Businessclass og sesongavslutning

I andre sesongs siste episode får vi besøk av Jason Eckhoff, daglig leder i Businessclass.com. Med seg i studio har han produktsjef, Henrik Hanevold. Tidligere i år satt Businessclass.com norgesrekord i folkefinansiering av aksjer på folkeinvest.no og det må jo markeres behørig. Mest av alt er de på besøk for å snakke om deres satsning hvor de gjør flyreiser på businessklasse lettere tilgjengelig for alle!

next-episode

SESONG 3

Nye episoder på nyåret!

Selv om vi har sluppet siste episode for sesong 2, lover vi gledelig gjensyn snart. Allerede på nyåret er vi tilbake med ny sesong!

I sesong 3 får vi nok en gang besøk av spennende gründere og investorer som deler av kunnskap og erfaring. 

Har du spørsmål vi bør stille, eller forslag til gjester - send det inn via understående skjema.

På gjensyn!

Still spørsmål til vår gjest

Alle episoder

  • Sesong 2
  • Sesong 1
16

Flyreiser, Businessclass og sesongavslutning

20.10.2021
Andre sesong avslutter med et smell! Vi får nemlig besøk av Jason Eckhoff, daglig leder i Businessclass.com. Med seg i studio har han produktsjef, Henrik Hanevold. Tidligere i år satt Businessclass.com norgesrekord i folkefinansiering av aksjer på folkeinvest.no- og det må jo markeres behørig. Mest av alt er de på besøk for å snakke om deres satsning hvor de gjør flyreiser på businessklasse lettere tilgjengelig for alle! Selv om dette er siste episode for denne gang lover vi gledelig gjensyn snart. Allerede på nyåret er vi tilbake med ny sesong!
15

Øl, Eurovision og generalforsamlingsfestival

13.10.2021
I denne episoden har vi besøk av daglig leder av Telemark Bryggeri; Dag Markus Andreassen. Med seg i studio har han investor, artist og Eurovision-deltaker Aleksander Walmann. De er innom for å slå av en prat om hva Telemark Bryggeri gjør for å slå igjennom som Norges kuleste bryggeri og hvorfor de kommer til å ha Norges feteste generalforsamling.
14

GreinDX, kreftgåten og helseinkubatoren Aleap

06.10.2021
I denne episoden har vi besøk av Ove Solesvik, daglig leder i GreinDX, et selskap som har spesialisert seg på tidligfase kreftoppdagelse. Med seg i studio har han Erling Nordbø, daglig leder i helseinkubatoren Aleap. De er innom for å slå av en prat om kreftforskning og Aleaps arbeid for helsegründere.
13

Kortreiste råvarer, andelsgris og matsvinn

29.09.2021
I denne episoden har vi besøk av gründeren bak matfra.no; Mariann Solaas. Hun er innom studio for å slå av en prat om hvordan de legger til rette for at lokale matprodusenter når ut til et større publikum og hvordan dette er med å bidrar til mindre matsvinn.
12

Klatring, treningstøy og buldreinnovasjon

22.09.2021
I denne episoden får vi besøk av sportsklatrer og Mesternes Mester-finalist Magnus Midtbø. Han er innom studio sammen med treningstøy-gründeren Petter Ianssen for å prate om deres visjon for fremtidens treningstøy. Vi får også et innblikk i hvordan de bygger plass- og kostnadseffektive buldresentere.
11

Vennskap, stigma og AI

15.09.2021
Etter en liten ferie er vi endelig tilbake i vår vante form og i denne episoden har vi fått besøk av gründeren bak venne-finne-appen Venn; Jesper Algaard. Med seg i studio har han Misbha Lauten som er styremedlem i Friendr AS. De er innom for å slå av en prat om utfordringen med å finne venner, stigmaet rundt bruk av apper for å finne seg noen å være med og hvordan Venn kan være det neste stedet du finner mennesker å tilbringe tid sammen med.
10

Podkassebonanza: Spørsmål fra utstedere

08.09.2021
Siden vi er travelt opptatt med å booke nye spennende gjester til høstens episoder, har vi tatt en liten etter-sommer ferie. For å ikke etterlate deg uten innhold har vi laget en miniserie hvor vi svarer på spørsmål fra podkassa vår og i denne episoden tar vi for oss spørsmål fra utstedere.
9

Podkassebonanza: Spørsmål fra investorer

01.09.2021
Siden vi er travelt opptatt med å booke nye spennende gjester til høstens episoder, har vi tatt en liten etter-sommer ferie. For å ikke etterlate deg uten innhold har vi laget en miniserie hvor vi svarer på spørsmål fra podkassa vår og i denne episoden tar vi for oss spørsmål fra investorer!
7

Interiørutfordrer og serie-gründere

11.08.2021
I denne episoden har vi besøk av daglig leder av Kalma Interiør Frank Lund. Med seg har han sin partner in crime; Styreleder Frank Bjordal. De er innom for å slå av en prat om hvordan de gikk frem for å kjøpe en møbelforretning og veien fra oppkjøp til suksessfull drift.
6

Strise og kunstig intelligens

04.08.2021
I denne episoden får vi besøk av gründer og daglig leder i Strise; Marit Rødevand. Hun er innom studio for å slå av en prat om hvordan de setter data i system for å hjelpe selskaper med bedriftskunder.
5

Tutta, Trump og golfinnovasjon

28.07.2021
I denne episoden får vi besøk av Kai Stiberg og Suzann Pettersen. De er innom studio for å slå av en prat om gründersuksessen Eagl og hva deres innovasjon gjør for å forbedre hverdagen til golfere rundt omkring i hele verden.
4

Kvinner og investeringer

21.07.2021
I denne episoden får vi besøk av Ida Hundvebakke (@aksjekaffe) og Siw Slevigen (@happy_penger). De driver begge med kunnskapsformidling innen aksjer og investeringer og har tatt turen innom studiet vårt for å slå av en prat om temaet kvinner og investering og hvordan vi kan øke andelen kvinner i finanssfæren.
3

Ostepop, eventyr og totalt Chillout

14.07.2021
I denne episoden får vi besøk av Aleksander Gamme, blant annet kjent som en av Norges mest erfarne ekspedisjonsfarere. Med seg i studio har han Jarle Moberg som er en del av gründerduoen som startet opplevelsesselskapet Chillout. De er innom studioet vårt for å slå av en prat om hvordan de har skalert Chillout fra en idé i studietiden til den suksessen det er i dag.
2

Cosplay, Cosgear og religionstort marked

07.07.2021
I denne episoden får vi besøk av Vilde Bergan og Vetle Øien fra Cosgear. De er innom studioet vårt for å slå av en prat om Cosplay, sin reise fra idé til ferdig produkt og hvordan det er å være aktør i et relativt nytt og voksende nisjemarked.
1

Fattig.student, vegantur og suksessappen Sulten

30.06.2021
I første episode får vi besøk av Karen Elene Thorsen, kanskje mest kjent for instagramkontoen @Fattig.Student, men nå også suksessgründer bak braksuksessen Sulten AS. Med seg i studio har hun sin manager og forrettningspartner, Nikolai K. Mathisen, fra Brandpeople. De er innom for å slå av en prat om selskapet Sulten AS og deres erfaringer rundt suksessen de har opplevd det siste året!
10

Wavefoil, folkefinansiering og fluidmekanikk

11.06.2020
I denne episoden får vi besøk av Wavefoil. Sammen vil vi prate om Wavefoilsin suksessfulle folkefinansieringsrunde på folkeinvest.no, tiden etter kampanje og fremtiden.
9

Orbital Machines, en gründer-rakett

28.05.2020
I denne episoden får vi besøk av Orbital Machines og Space NTNU. Sammen vil vi prate om selskapet Orbital Macines, raketter og fremtiden.
8

Pineleaf, spillteknologi og enorme samarbeid

14.05.2020
I denne episoden får vi besøk av Pineleaf. Sammen vil vi prate om Pineleaf sin suksessfulle folkefinansieringsrunde på folkeinvest.no, tiden etter kampanje og fremtiden.
7

Spontan, suksess-emisjon og vinbar

30.04.2020
I denne episoden får vi besøk av Fredrik Engen og Oskar Sköld fra Spontan Vinbar i Trondheim. De snakker om sin vellykkede emisjon på folkeinvest.no, korona-tiltak, livet som restaurant i korona-tider og tar en liten titt på hva de tror fremtiden vil bringe.
6

Ledende aktører i Norge slår av en prat

02.04.2020
Interessert i aksjebasert folkefinansiering?Stine Sofie Grindheim og Ole Bernhard Larsen fra Dealflow gjester denne nyeste EtterOljen-episoden. Således er alle aktører med volum i det norske markedet for aksjebasert folkefinansiering samlet for en prat om status og refleksjoner.
5

Kriseepisode, korona og høy optimisme

19.03.2020
Vi tar en prat med Marius Krakeli og Bjørn Michaelsen, våre eksepsjonelle podkast-produsenter. Vi prater om korona, hvordan det affekterer deres virksomheter og hvordan de ser på tiden fremover!
4

Erik Haugane, milliardomsetning og en seriegründers erkjennelser

03.05.2021
I denne episoden får vi besøk av Erik Haugane, administrerende direktør i OKEA, for å prate om oljeeventyret OKEA – et selskap som ble stiftet for litt over fire år siden, og i dag har omsetning på 4,5 milliarder.
3

Bærekraftig næringsutvikling, filologer i finans og dødens dal

05.03.2020
Nils Kristian Nakstad, administrerende direktør i Enova, og Berit Rian, administrerende direktør i Næringsforeningen i Trondheimsregionen, er begge bautaer i trøndersk næringsliv. Hør de prate om hvordan få til regional næringsutvikling.
2

Almas danseskole, ambassadører og investering i tidlig fase

20.02.2020
Hva ser investorer etter når de skal investere i tidligfase-selskap? Frithjof Anderssen, administrerende direktør og eier av Motor-Trade Trondheim, og Helle Moen, regional direktør i EGGS Design, er begge bautaer i trøndersk næringsliv. Hør de dele sine tips, erfaringer og historier fra investering i tidlig fase.
1

Folkeinvest, hyttetur og Skallebanken

06.02.2020
I denne episoden får vi besøk av grunnleggerne av Folkeinvest - Arnstein Hellem, Sverre Konrad Nilsen og Erik Haugane. De prater om bakgrunnen for stiftelsen av Folkeinvest.